Oude Bedakkertjes. Kom zaterdagmorgen naar Sint Nicolaashof.

20-07-2019

We krijgen geregeld vragen of er nog Bedakkertjes zijn over bepaalde straten of onderwerpen. We hebben ze. U moet er wel op tijd bij zijn, want de voorraad is beperkt. Sommigen willen zelfs alle edities hebben.

We zijn in het najaar van 2012 begonnen met het Bedakkertje nieuwe stijl. Het Bedakkertje is niet meer weg te denken. En wat hebben we al veel prachtige verhalen met u kunnen delen.

We hebben exemplaren over meerdere straten die we hebben behandeld, een special over de voetbal met o.a. de Knoest en Jannie Schilder, over Gerrie Mühren, over Jan en Annie, Jack Veerman, Piet Schilder (Vik), Tomas Tol, Theo van Scherpenzeel Trijn Schimmel, Duo de Koning, Willeke Alberti. Prachtige edities ook over de tour de Gheel, over het hoepelen, over het badhuis. Interviews met mensen die het hebben verdiend om in de schijnwerpers te staan.       

U kunt zich ook opgeven voor een abonnement op het Bedakkertje. Het kost € 15,00 per jaar (4 edities). Je kunt iemand ook als verjaardagscadeau een abonnement cadeau geven. Je kunt een abonnement ook bestellen via redactiebedakkertje@gmail.com

Komende zaterdag 20 juli van ’s morgens tien tot half twaalfbent u in Sint Nicolaashof van harte welkom voor oude Bedakkertjes. 

Voor een speciale prijs van € 2,50 per exemplaar kunt u ze meenemen.