Extra Bedakkertje en attentie van chocolade voor de ouderen in de gemeente.

29-05-2020

Het bestuur van Stichting Fonds Ouderenzorg Volendam steunde de redactie van het Bedakkertje om een extra Bedakkertje uit te brengen. Daarop is de ‘Pinkster-editie’ uitgebracht. Voor de bewoners van Sint Nicolaashof, Gouwzee, Kloosterhof en de Meermin, voor de bewoners van de aanleunwoningen en voor de mensen in de wijk die zorg krijgen vanuit Sint Nicolaashof, heeft het bestuur daar een kleine attentie in de vorm van chocolade van het Chocoladehuys en De Split bij gedaan. Een ontzettend leuk gebaar voor iedereen in deze rare tijd. Inmiddels is het Bedakkertje en de chocolade bij iedereen waarvoor dit bedoeld is gebracht en zeer smakelijk ontvangen! 

Bij de chocolade zit voor iedereen een kaartje met de opbeurende uitspraak van de grondlegger van de Nivo Bruintje Peeuw. 

Veel leesplezier in deze extra editie en Bruintje Peeuw zou zeggen: “Wacht je tijd af, dan komt het allemaal goed."

Het Bedakkertje is te koop bij de Nivo, Primera Volendam, De Stunt van de Stient, Slagerij Bakkertje en Jan Cas Sombroek. U kunt ook een abonnement nemen. Stuur een bericht via de site of redactiebedakkertje@gmail.com

Op de foto’s: mevrouw Snoek-Koning neemt het Bedakkertje en chocolade in ontvangst, doosje bonbons van het Chocoladehuys en de palet met bonbons van banketbakkerij Sier, de extra Pinkster-editie van het Bedakkertje.

Mevrouw Snoek-Koning neemt het Bedakkertje en doosje chocolade in ontvangst.

Doosje chocolade en spreuk Bruintje Peeuw.

Palet van chocolade van Sier, De Split.

Bedakkertje en chocolade.