Blijk van waardering van zuster Regina (Klooster Bijdorp) en van de Zorgcirkel

10-06-2020

Van zuster Regina Plat van klooster Blijdorp in Voorschoten en van Gina Sombroek van de Zorgcirkel ontvingen wij twee prachtige bedankbrieven. Voor de speciaal gemaakte chocolade en extra Bedakkertjes, als opsteker in deze onrustige tijden. Het zijn deze liefdevolle gebaren die het leven weer wat kleur geven in deze lastige tijd. 

In het vorige nieuwsbericht kon u lezen dat we aan de ouderen in Volendam een extra Bedakkertje met een heerlijke attentie van chocolade hebben verzorgd. Met daarbij een kaartje met de opbeurende uitspraak van Bruintje Peeuw: “Wacht je tijd af, dan komt het allemaal goed." 

Maar ook de Zusters Dominicanessen van Voorschoten hebben het zwaar. Ruim tien weken mogen ze niet van het terrein af, om niet getroffen te worden door het corona-virus. De dominicanessen moeten in quarantaine op hun kamer blijven, ze voelen zich opgesloten. Het Bestuur las over deze quarantaine in de column van Leo Feijen in in de Studio-gids van de KRO-NCRV. 

Aan Zuster Regina Plat hebben we namens Stichting Fonds Ouderenzorg Volendam ook Bedakkertjes en chocolade naar het klooster gestuurd. Voor moeder overste Regina Plat zelf en voor personeel en de zusters. Hopende dat ze ervan zouden genieten in deze zware tijd. Aan de prachtige bedankbrief te zien is dit zeer gewaardeerd. En daar doen wij het als Stichting Fonds Ouderenzorg Volendam voor.